Nougat als ingrediënt
Add nougat, add value!
Iedereen kent wel het succes van de wereldbefaamde, zoete formule "chocolade + nougat". Ze wint nog sterk aan populariteit en sommigen maken -vaak betere- versies ervan. Maar er is meer. Véél meer.
Vandaag stellen wij u in staat om toegevoegde waarde te creëren door het verwerken van onze nougatgranulaten en -crème in uw assortiment chocolade, ijs, patisserie, enz.
Wat ooit begon als de herwerking van productieoverschotten, maakt vandaag een belangrijk onderdeel uit van ons volume.
Nougat als ingrediënt. Door zijn specifieke karakteristieken gedraagt nougat zich als stabiele inclusie in elke vetrijke omgeving, zoals chocolade, vetgebaseerde vullingen, praliné, gianduja, botercrème, enz. Nougatgranulaat biedt u een smakelijke en krokante meerwaarde.
Bovenop het conventionele aanbod is het granulaat ook beschikbaar:
- fairtrade gecertificeerd (rietsuiker, cacaoboter en honing) onder FLO-ID 24100
- plant based: vrij van ei en honing
En omwille van de technische vereisten bij onze klanten zijn onze granulaten in diverse korrelgroottes verkrijgbaar, van fijn poeder tot stukjes van >10mm:
Wanneer smaak primeert kan uw recept ook met nougat worden verrijkt door te werken met onze nougatcrème.
Deze smeuïge crème is gebaseerd op extra fijn gemalen nougat, en is geconcentreerd voor een doeltreffende dosering van 8 à 10%.
Verkrijgbaar in diverse verpakkingen:
- emmer 25kg voor industriële toepassingen
- emmer van 5kg of 1kg voor artisanale toepassingen